Mano klausimas: kiek kainuoja GD imprezos veidrodeliu stikliukai? Mane uz*iso USDM stikliukai del savo zoom'inimo, reik paprastu, neartinanciu vaizdo.. (speju nuo EUDM reik ieskot?)
PhaRaoN rašė:[...]Mane uz*iso USDM stikliukai del savo zoom'inimo, reik paprastu, neartinanciu vaizdo.. (speju nuo EUDM reik ieskot?)
Tomas_as rašė:PhaRaoN rašė:[...]Mane uz*iso USDM stikliukai del savo zoom'inimo, reik paprastu, neartinanciu vaizdo.. (speju nuo EUDM reik ieskot?)
Pirma kart girdziu, kad jie artina
Jonas6x6 rašė:sumaišė gal žmogus. Jie tolina. O šiaip, išpjauti pagal pavyzdį kainuoja 20lt
PhaRaoN rašė:Tomas_as rašė:PhaRaoN rašė:[...]Mane uz*iso USDM stikliukai del savo zoom'inimo, reik paprastu, neartinanciu vaizdo.. (speju nuo EUDM reik ieskot?)
"Objects in the mirror are closer than they appear" Objektai veidrodelyje yra arciau nei is tikruju -> jie _artina_
Cvekas_GT rašė:man atrodo, kad čia tik toks pasakymas
PhaRaoN rašė:Jonas6x6 rašė:sumaišė gal žmogus. Jie tolina. O šiaip, išpjauti pagal pavyzdį kainuoja 20lt
gal kontaktu turi kokiu?
PhaRaoN rašė:Tomas_as rašė:PhaRaoN rašė:[...]Mane uz*iso USDM stikliukai del savo zoom'inimo, reik paprastu, neartinanciu vaizdo.. (speju nuo EUDM reik ieskot?)
"Objects in the mirror are closer than they appear" Objektai veidrodelyje yra arciau nei is tikruju -> jie _artina_
Tomas_as rašė:Tu del to uzraso sumastei kad jie artina/tolina?![]()
xennon rašė:As jau is antro zmogaus girdziu, kad veidrodelis vairuotojo pusej kazkoks netoks... As nesuprantu kame kampas, nes is bet kokios kitos masinos persedes i subaru nieko tokio nepastebiu![]()
Kalvariju turguj ispjaus tau ta veidrodi. Tik originala nusinesk. Bet siaip tai vistiek nepagaunu kampo
Erikas rašė:kairinis artina, desninis normalus :]
Grįžti į Klausimai / Patarimai
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių