isluzo granata svedijoj

Bendri techniniai klausimai

isluzo granata svedijoj

Standartinė ekstazis » 02 Rgs 2010, 16:46

ka reikia daryti isluzu desines puses isorine granata cia nerandu pirkti esu siaureje ka kas gali pasiulyti ir ka man daryti y darba reikia vazineti nera kaip :( :( :( pinigai nyksta uz nuoma reikia moketi :( :( :(
ekstazis

Re: isluzo granata svedijoj

Standartinė HDi » 02 Rgs 2010, 18:07

ekstazis rašė:ka reikia daryti isluzu desines puses isorine granata cia nerandu pirkti esu siaureje ka kas gali pasiulyti ir ka man daryti y darba reikia vazineti nera kaip :( :( :( pinigai nyksta uz nuoma reikia moketi :( :( :(

Dėt daugiau smailų, išdėstyt kaip sunku gyvent, užgert alaus ir tikėtis kad susitvarkys :D
96 Impreza Wagon, Parduota

Dabar: pėškomobilis :D
HDi

Standartinė Ramas555 » 02 Rgs 2010, 18:21

ekstazis rašė:ka reikia daryti isluzu desines puses isorine granata cia nerandu pirkti esu siaureje ka kas gali pasiulyti ir ka man daryti y darba reikia vazineti nera kaip :( :( :( pinigai nyksta uz nuoma reikia moketi :( :( :(

Prasyk draugu LT,kad idetu i siunas,trys dienos ir turesi! Ka reiskia "ekstazis",vartoji ar prekiauji,nors jaigu prekiautum nuomai turetum! :D Jaigu pats keisi,tai nepamirsk apie galva,granatos atsukimui,apie kitus niuansus klausk forume,gausi atsakimus(paaiskinimus). :) Jauigu keisi gatveje,tai patartina keisti visa pusasi su abiem granatom.Idomumo delei, parasyk koks automobilis!
Paskutinį kartą redagavo Ramas555 03 Rgs 2010, 08:28. Iš viso redaguota 2 kartus.
JDM STI Type-r
Forester 2L S-turbo
Dnepr MT10
Vartotojo avataras
Ramas555
Klubo narys

Nuotraukos: 2

Standartinė Erikas » 02 Rgs 2010, 18:32

Ekstazė – sąmonės būsena, kuriai būdingas begalinės laimės ir pasitenkinimo pojūtis, savikontrolės praradimas, tam tikras „išėjimas“ už savo asmenybės ribų. Kartais tai vertinama kaip tam tikra transo būsena.

O Ekstazinas yra narkotinė medžiaga ir tos tabletės apie kurias Ramas sneka vadinasi "ratais" arba tabletemis. :]
Daily: Subaru Impreza WRX MY02
Low&slow: BMW 328ti E36/5
Vartotojo avataras
Erikas

Standartinė HDi » 02 Rgs 2010, 20:54

Erikas rašė:Ekstazė – sąmonės būsena, kuriai būdingas begalinės laimės ir pasitenkinimo pojūtis, savikontrolės praradimas, tam tikras „išėjimas“ už savo asmenybės ribų. Kartais tai vertinama kaip tam tikra transo būsena.

O Ekstazinas yra narkotinė medžiaga ir tos tabletės apie kurias Ramas sneka vadinasi "ratais" arba tabletemis. :]

Vaikščiojanti Wikipedia :lol:
96 Impreza Wagon, Parduota

Dabar: pėškomobilis :D
HDi

Grįžti į Klausimai / Patarimai

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių