"Džigitai" keliuose

Anekdotai, "baikos", nuorodos

Re:

Standartinė Jonas6x6 » 16 Sau 2010, 11:37

bet kam gali tas nutikti - nežinom juk priežasčių. Gal jam vaikas išbėgo į kelią.

O grįžtant prie temos - superinis minčių dėliojimas!!!!
Subaru remontas Kaune, pakabos aukštinimas,važiuoklės ir variklių remontas
Diagnostika Subaru Select Monitor bei kitais specializuotais prietaisais
VISIEMS SUBARU MODELIAMS; http://www.premus.lt
8-37-323233;8-610-26939;Betygalos g.14, Kaunas N54.90435;E23.88318
Vartotojo avataras
Jonas6x6

Re: "Džigitai" keliuose

Standartinė kikimoro » 13 Bal 2010, 10:12

searching........searching.......searching.........
Vartotojo avataras
kikimoro
Valdybos narys / Moderatorius

Standartinė MarBar » 13 Bal 2010, 10:22

Tai cia dar nieko, man buvo vienas sraiginis subaru taip uzlindes, pyptelejau kaip kolega, o jis man F**cka per langa :lol:
GT
Vartotojo avataras
MarBar

Standartinė pcxt » 13 Bal 2010, 12:01

Vakar vaziuojant i darba apie 7:30, nusileidus nuo seskines kalno, ramiai stovejau pirmas prie sviesoforo. Tada lygiai taip ramiai is Saltoniskiu gatvės issuko WRX ir Accord, kirto prieky visu visas juostas ir sustojo sukti i kaire, kai iki 9 valandos ryto tai yra draudziama. Naglumo virsune :x
Paveikslėlis
'95 JDM WRX Wagon
pcxt

Standartinė Pakshys » 13 Bal 2010, 13:45

pcxt rašė:Vakar vaziuojant i darba apie 7:30, nusileidus nuo seskines kalno, ramiai stovejau pirmas prie sviesoforo. Tada lygiai taip ramiai is Saltoniskiu gatvės issuko WRX ir Accord, kirto prieky visu visas juostas ir sustojo sukti i kaire, kai iki 9 valandos ryto tai yra draudziama. Naglumo virsune :x

Tokiais atvejais, ta vieta visada su pipyne pravaziuoju :)

Gal ir pas mus kadanors tokia tvarka kaip UK, kai pagal medziaga surinkta is miesto vaizdo kameru, gales bausti prasikaltusius. Ypac judriose vietose, kur pazeidejai dazniausiai buna tie patys :evil:
Paskutinį kartą redagavo Pakshys 13 Bal 2010, 13:52. Iš viso redaguota 1 kartą.
Pakshys

Standartinė pcxt » 13 Bal 2010, 13:50

Tokiais atvejais, ta vieta visada su pipyne pravaziuoju :)

Tai kad tokie tik dar reikšmesniais pasijaučia :) Šeip sukančius toje vietoje į kairę tai irgi apipypinu, bet kad čia apšalęs sėdėjau ir tiek :) Norėjau hondos vairuotoją nufotkinti, bet kad net neatsisuko :)
'95 JDM WRX Wagon
pcxt

Standartinė jaroslavas » 30 Geg 2010, 19:26

Šiandien užmačiau. vairuotojo nerasta. Baltarusas, ir su 5555 valstybiniu numeriu, o kaip, gonsčikas Subaristas. Važiavo nuo Vilniaus link Šalčininku. Kai fotkinau policija jėškojo savininko miške :-D
Paveikslėlis

Paveikslėlis
Paveikslėlis
http://www.videogaga.lt/video?id=ogazmmwglxayavojl
http://www.foresterclub.lt & http://www.subaruklubas.com ir UAB Kortas
Pasikeitė mano telefonas - dabar 8 698 02018 ir (869169430 asmeninis)
Vartotojo avataras
jaroslavas
Klubo narys

Standartinė xennon » 20 Rgs 2010, 21:33

Vartotojo avataras
xennon
Moderatorius

Standartinė bullet » 20 Rgs 2010, 23:51

xennon rašė:http://www.15min.lt/naujiena/laisvalaikis/automobiliai/toyota-land-cruiser-paskandino-baloje-38-116522 :D :D

:lol:
bullet

Standartinė jaroslavas » 18 Gru 2010, 18:27

važiuoju šiandien iš Kauno į Vilniu, apie 18 val, snyguriuoja, pravažiavus kokius 2 km po magistralė, pastebėjau kad pusė auto važiuoja 60 km/val pusė 120 :?: nusprendžiau paspausti ant stabdžiu - ABS kale pastoviai :shock: , slydu žiauriai, nors matosi asfaltas. dabar aišku kodėl buna avarijos kai pasibučiuoja 10-30 auto. Vietomis kur nebuvo medžiu, vėjas buvo stiprus, tai ant 90 km/val mane net nešiojo, pastoviai reikėjo žaisti su vairu.
Na o tie kas varė 120 - savižudžiai. Bukite astargus
http://www.foresterclub.lt & http://www.subaruklubas.com ir UAB Kortas
Pasikeitė mano telefonas - dabar 8 698 02018 ir (869169430 asmeninis)
Vartotojo avataras
jaroslavas
Klubo narys

Standartinė Diego » 26 Gru 2010, 22:20

jaroslavas rašė:Mudakas - taip apie mane pagalvojo Nissan Almera vairuotojas. Tikrai atleisk už sutrukdyma. Važiavau iš SOS vaikų kaimo gatvės link Akropolio. Na po kairė matau kad antroje juostoje pajudėjo Nissan, o čia aš na primečiau kad spėsiu i dešinė (man rodyklė žalia buvo) i pirma juosta pasukti. Na kažkaip nedrasiai ivažiavau i posuki, ir to pasekoje gavosi kad išlekiau į antra prieš pat Nissan (o slydu gi). O išgelbėjo mane AWD (ačiu tau AWD simetrija :) ) ir driftavimo praktika, tiesiog matau kad jis bando stabdyti, bet vistiek pasiektu mane, tai kai daviau gazo, kai pradėjau sukti vaira, tik ant 5 karto pagavau tiesioji :shock: jungiau avarinė, na tipo atsiprašymas, sustojau, išlipau, galvojau privažiuos, atsiprašysiu. O vadila pasirodo vos vos važiuoja, na taip lėtai, matyk šokas jam, kad nesulaukiau.
va pamoka man. Jei ne AWD, tai tikrai nepabėgčiau nuo avarijos, o jei ne slalomu praktika - bijočiau ant posukio spausti gazo, ir jei tai padaryčiau - tai bordiuras garantuotas, o gal ir tvora

Gerai, kad bent pats prisipažisti... Na bet o tokį teisuolį ir šventąjį vaidini :lol:

P.S. su šventėm ;)
WRX
Vartotojo avataras
Diego
Klubo narys / Moderatorius

Standartinė Sciara69 » 27 Gru 2010, 00:08

Buvo man tokia situacija, kai labai skubejau i universiteta, jauciau, kad veluosiu, o dar kaip tik i kamsti pakliuvau.. Buvau toj juostoj, kuri aktyviai juda, nu ir matau, kad salimais esanti masina nori list man priesais, as galvoju, kad ai neturiu laiko cia leist jam list pries mane, tai vis vaziuoju, o ta masina vis tiek vaziuoja, o ne sustoja ir nori list butent pries mane, galu gale taip naglai ilindo, kad nu taip masina prie pat maniskes buvo. Uzlindo, tai dar plius man F*** parode... :D man tai kazkodel pakele taip nuotaika gerai visai dienai :lol:
★Blondes Have More Fun, But Brunettes Remember It Next Day★
Vartotojo avataras
Sciara69

Nuotraukos: 10

Standartinė Cvekas_GT » 27 Gru 2010, 00:21

Sciara69 rašė:Buvo man tokia situacija, kai labai skubejau i universiteta, jauciau, kad veluosiu, o dar kaip tik i kamsti pakliuvau.. Buvau toj juostoj, kuri aktyviai juda, nu ir matau, kad salimais esanti masina nori list man priesais, as galvoju, kad ai neturiu laiko cia leist jam list pries mane, tai vis vaziuoju, o ta masina vis tiek vaziuoja, o ne sustoja ir nori list butent pries mane, galu gale taip naglai ilindo, kad nu taip masina prie pat maniskes buvo. Uzlindo, tai dar plius man F*** parode... :D man tai kazkodel pakele taip nuotaika gerai visai dienai :lol:

manau tavo vietoj būčiau išlipęs iš mašinos :D
Fanas.
Ex Subaru impreza 2,2 with flipper on her ass (wanna be 22b)
Now- Impreza WRX JDM
Vartotojo avataras
Cvekas_GT

Nuotraukos: 0

Standartinė Sciara69 » 27 Gru 2010, 11:37

Tai aš prie to pačio dar buvau pagalvojusi, kad gerai, kad tas vyras neišlipo iš mašinos man moralo ar ko panašaus atskaityt :lol:
★Blondes Have More Fun, But Brunettes Remember It Next Day★
Vartotojo avataras
Sciara69

Nuotraukos: 10

Standartinė Tomas_as » 27 Gru 2010, 12:16

Tokiam rekalui visada veziojuosi atitinkamu duju bardacioke, mielai buciau uzsukes ji pavaisinti.
Vartotojo avataras
Tomas_as

AnkstesnisKitas

Grįžti į Humoras

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių