bet kam gali tas nutikti - nežinom juk priežasčių. Gal jam vaikas išbėgo į kelią.
O grįžtant prie temos - superinis minčių dėliojimas!!!!

pcxt rašė:Vakar vaziuojant i darba apie 7:30, nusileidus nuo seskines kalno, ramiai stovejau pirmas prie sviesoforo. Tada lygiai taip ramiai is Saltoniskiu gatvės issuko WRX ir Accord, kirto prieky visu visas juostas ir sustojo sukti i kaire, kai iki 9 valandos ryto tai yra draudziama. Naglumo virsune![]()
Tokiais atvejais, ta vieta visada su pipyne pravaziuoju

xennon rašė:http://www.15min.lt/naujiena/laisvalaikis/automobiliai/toyota-land-cruiser-paskandino-baloje-38-116522![]()
jaroslavas rašė:Mudakas - taip apie mane pagalvojo Nissan Almera vairuotojas. Tikrai atleisk už sutrukdyma. Važiavau iš SOS vaikų kaimo gatvės link Akropolio. Na po kairė matau kad antroje juostoje pajudėjo Nissan, o čia aš na primečiau kad spėsiu i dešinė (man rodyklė žalia buvo) i pirma juosta pasukti. Na kažkaip nedrasiai ivažiavau i posuki, ir to pasekoje gavosi kad išlekiau į antra prieš pat Nissan (o slydu gi). O išgelbėjo mane AWD (ačiu tau AWD simetrija) ir driftavimo praktika, tiesiog matau kad jis bando stabdyti, bet vistiek pasiektu mane, tai kai daviau gazo, kai pradėjau sukti vaira, tik ant 5 karto pagavau tiesioji
jungiau avarinė, na tipo atsiprašymas, sustojau, išlipau, galvojau privažiuos, atsiprašysiu. O vadila pasirodo vos vos važiuoja, na taip lėtai, matyk šokas jam, kad nesulaukiau.
va pamoka man. Jei ne AWD, tai tikrai nepabėgčiau nuo avarijos, o jei ne slalomu praktika - bijočiau ant posukio spausti gazo, ir jei tai padaryčiau - tai bordiuras garantuotas, o gal ir tvora
Sciara69 rašė:Buvo man tokia situacija, kai labai skubejau i universiteta, jauciau, kad veluosiu, o dar kaip tik i kamsti pakliuvau.. Buvau toj juostoj, kuri aktyviai juda, nu ir matau, kad salimais esanti masina nori list man priesais, as galvoju, kad ai neturiu laiko cia leist jam list pries mane, tai vis vaziuoju, o ta masina vis tiek vaziuoja, o ne sustoja ir nori list butent pries mane, galu gale taip naglai ilindo, kad nu taip masina prie pat maniskes buvo. Uzlindo, tai dar plius man F*** parode...man tai kazkodel pakele taip nuotaika gerai visai dienai
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių